Algemene voorwaarden van De Kluskenner

Op de dienstverlening van Kluskenner.nl gelden de volgende algemene voorwaarden zoals op deze pagina geformuleerd. We hebben geprobeerd de voorwaarden zo helder en duidelijk mogelijk te beschrijven. Heeft u na het lezen van onze voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Eigenaar De Kluskenner
Kluskenner.nl is een product van Welikeleads.com, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer: 55366325.

2. Onze dienstverlening
De Kluskenner is partner van meerdere online vergelijkingsplatformen in de klusbranche waar bedrijven en particulieren die werk willen uitbesteden gratis offertes kunnen vergelijken van bedrijven die actief zijn in de klus- en bouwbranche. Op onze dienstenoverzicht pagina kunt u zien in welke sectoren wij actief zijn.

2.1 Aanvragen van offertes
Iedere gebruiker die offertes wil vergelijken van zakelijke professionals kan gratis zijn of haar aanvraag indienen door een van onze contactformulieren in te vullen. Uw aanvraag wordt real-time doorgetuurd naar onze partners. Nadat uw aanvraag is gecontroleerd door een medewerker van deze partner zal uw aanvraag voorgelegd worden aan de aangesloten bedrijven in uw regio.

2.2 Ontvangen van offertes
Doorgaans ontvangt de aanvrager binnen 24 uur de offertes van de aangesloten bedrijven, dit kunnen we echter niet garanderen. Ook kunnen we niet garanderen of u daadwerkelijk offertes ontvangt. De aanvrager kan de ontvangen offertes vergelijken op prijs en kwaliteit om vervolgens een keuze te maken.

3. Aansprakelijkheid
Kluskenner.nl fungeert enkel en alleen als tussenpersoon en is in geen enkel opzicht aansprakelijk. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend via een van onze contactformulieren zal een derde partij de verdere afhandeling van uw aanvraag verzorgen. Vanaf dat moment zijn de algemene voorwaarden van deze partij van toepassing.

4. Samenstelling van onze websites
Ondanks dat de website) met de grootst mogelijk zorg zijn gemaakt is het mogelijk dat sommige informatie onjuist of onvolledig is. Hiervoor kunt u ons niet aansprakelijk stellen. We waarderen het enorm als u contact met ons opneemt als er iets is op de website wat onvolledig of onjuist is. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Op deze kunnen we onze dienstverlening blijven optimaliseren.

5. Copyright
Op de website van De Kluskenner wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen, content en andere elementen. Geen enkele gebruiker mag zonder schriftelijke toestemming onderdelen van onze website gebruiken of verveelvoudigen. Van onze kant mag u hetzelfde verwachten. Heeft u het gevoel dat wij copyright schenden, laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.

6. Privacy
De Kluskenner slaat geen gegevens op van de aanvrager. Wij respecteren uw privacy en gebruiken uw gegevens niet voor andere (marketing) doeleinden. Uw aanvraag sturen wij rechtstreeks door naar derden. Vanaf dat moment is de privacyverklaring van deze partij van toepassing. Wij adviseren u deze zorgvuldig door te nemen.