Dakgoten vervangen, reinigen & reparatie

Ontvang binnen 24 uur gratis meerdere voorstellen van vakmannen in Deurne.

Plaats hier uw klus

Vergelijk en bespaar op uw klus

Dakgoten Deurne - Reparatie en schoonmaken

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u deze vakkundig laten repareren door een erkend klusbedrijf bij u in Deurne? Via De Kluskenner komt u snel in contact met specialisten voor dakgoten. U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken, repareren, onderhoud en vervanging van uw dakgoten. Door ons contactformulier in te vullen ontvangt u binnen 24 uur vrijblijvend offertes van dakgootspecialisten bij u in Deurne en omgeving. Leg de offertes naast elkaar, vergelijk en bespaar zo direct op uw kosten. Zó geregeld via De Kluskenner!

Goede service en een eerlijke prijs

U wilt natuurlijk niet teveel betalen en toch genieten van een goede service. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De tarieven van dakgoten specialisten lopen uiteen. Zo werken sommige bedrijven met een tarief per strekkende meter en anderen juist weer met een totaalprijs. Daarom is het altijd verstandig om even een vergelijking te maken voordat u een bedrijf inschakelt.

U doet er verstandig aan om minimaal eens per jaar uw dakgoten en regenpijpen te laten controleren. Zo voorkomt u grote schade aan uw dakgoten en woning. Tevens kunnen kleine reparaties snel uitgevoerd worden door een dakgootspecialist in Deurne.

Voordelen De Kluskenner

  • Erkende dakgoten specialisten
  • Bespaar tijd en geld
  • Ontvang gratis meerdere offertes
  • Vergelijk en kies de beste bedrijf

Dakgootspecialist gezocht Deurne

1. Plaats uw klus

Uw klus plaatst u binnen 1 minuut via ons contactformulier.

2. Vergelijk de offertes

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van dakgootspecialisten in Deurne.

3. Kies de beste deal

Vergelijk op kwaliteit, prijs en referenties. Kies de beste dakgootspecialist voor uw klus.

Werkzaamheden van onze dakgootspecialisten in Deurne

Voor al uw klussen rondom uw dakgoten kunt u op ons rekenen.

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken is een tijdrovende en in sommige gevallen een gevaarlijke klus. Met name bij de zogenoemde 'hoogbouw' woningen beginnen de dakgoten vaak vanaf 4 meter hoogte. Deze klus laat u liever over aan een dakgootspecialist in Deurne. De kosten voor het schoonmaken van dakgoten zijn vaak laag. U kunt hierbij denken aan tarieven rondom de € 5,60 per strekkende meter. Zorg dat u uw dakgoten jaarlijks laat onderhouden en controleren om grote schade aan uw woning te voorkomen zoals lekkages en andere problemen.

Dakgootbescherming tegen bladeren en vuil

Dakgootbescherming

Wilt u nooit meer bladeren, vuil en ongedierte in uw dakgoot? Dan is een dakgootbescherming dé oplossing. Het is vanzelfsprekend dat dakgoten zonder bladeren en ander vuil het hemelwater snel kunnen afvoeren. Dit voorkomt lekkages en schade aan uw woning. Met een dakgootbescherming hoeft u ook niet meer de ladder op voor een periodieke schoonmaak van uw dakgoten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze dakgootspecialisten uit Deurne adviseren u graag bij u thuis om vervolgens een offerte op maat te maken voor u. Geheel vrijblijvend!

Regenpijp reinigen of vervangen

Regenpijp reinigen

Het schoonmaken van dakgoten is een relatief simpele klus, het reinigen van een regenpijp is daarentegen een heel ander verhaal. Het hele jaar door komt er vuil en aanslag in uw regenpijp. Pas als het hemelwater niet meer goed wegstroomt komt u erachter dat uw regenpijp verstopt zit. Daarom is het, net zoals bij dakgoten, verstandig om eens per jaar uw regenpijpen te laten reinigen door een dakgootspecialist in Deurne. Zo voorkomt u lekkages en onnodige kosten. Onze specialisten reinigen uw regenpijp met een speciale veer of ontstopper.

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen

Zijn uw dakgoten aan vervanging toe of wilt u simpelweg nieuwe dakgoten laten plaatsen bij uw aanbouw, dakkapel of nieuwbouwwoning? De dakgootspecialisten van De Kluskenner helpen en adviseren u graag. Een dakgoot is bepalend voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, maak daarom geen overhaaste beslissingen. Zo kunt u o.a. kiezen voor bakgoten, mastgoten, blokgoten, kilgoten en zakgoten. Daarnaast zijn de dakgoten leverbaar in diverse materiaalsoorten zoals kunststof, aluminium en koper. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Uw dakgoten zijn bij ons in goede handen

Vergelijk en ontvang meerdere voorstellen van dakgootspecialisten binnen 24 uur.

Interesse? Plaats uw klus

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Voor welke dakgoot kiest u?

Zoals hierboven al beschreven zijn er tegenwoordig veel verschillende soorten dakgoten op de markt waaruit u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de bakgoot of de mastgoot. Naast de verschillende type dakgoten zijn deze ook nog eens leverbaar in verschillende materiaalsoorten zoals kunststof, koper, aluminium en zinken dakgoten. Laat u dus goed adviseren door een dakgoten specialist in Deurne voordat u uw dakgoten gaat vervangen. Ook in Deurne hebben wij meerdere vakkundige bedrijven direct voor u beschikbaar voor persoonlijk advies en een gratis offerte op maat. Hieronder hebben we de meest voorkomende materiaalsoorten kort toegelicht.

Zinken dakgoot
De zinken dakgoot is momenteel erg populair bij vel woningbezitters. Dit komt mede doordat het een mooie uitstraling en een lange levensduur heeft. Daarnaast is zink makkelijk te repareren bij bijvoorbeeld lekkages en schade.

Kunststof dakgoot
Ook kunststof dakgoten zien we veel terug in het straatbeeld. De reden daarvan is te verklaren in de prijs. Kunststof is vele malen goedkoper dan zink. Nadeel is dat de levensduur weer korter is dan een zinken dakgoot.

Koperen dakgoot
Koperen dakgoten stralen klasse uit en geeft uw woning een karakteristieke uitstraling. Wie voor exclusiviteit kiest, die kiest voor koper. Koperen dakgoten zijn duur maar hebben, naast een lange levensduur, ook weinig onderhoud nodig.

Werkgebied en informatie

Plaats: Deurne
Gemeente: Deurne
Provincie: Noord-Brabant
Wijken: Heiakker - Kulert - Houtenhoek - Sint-Jozefparochie - Koolhof - De Vennen - Rijtse Vennen - Vlier-Noord - Vlier-Zuid - Walsberg - Zeilberg
Netnummer: 0493
Postcode: 5751 AZ
Straat: Hofstraat
Omliggende plaatsen: Liessel - Vlierden - Neerkant - Helenaveen - Walsberg

Capaciteit van de dakgoten

Zoals we al hebben beschreven zijn dakgoten in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer u uw dakgoot gaat vervangen in Deurne dan moet u zich realiseren dat een dakgoot bepalend is voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Welke dakgoot type u ook kiest, het is verstandig om rekening te houden met de capaciteit. Dit heeft te maken met de oppervlakte van uw dak. Hoe groter het dakoppervlak, des te groter de dakgoten capaciteit moet zijn.

Alleen de beste kwaliteit voor uw dakgoten

Alle bedrijven in Deurne die bij ons zijn aangesloten zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van dakgoten. Ook is ieder bedrijf in het bezit van keurmerken waardoor ze service en hoogstaande kwaliteit kunnen garanderen. Veelal worden de dakgoten prefab aangeleverd. Dit wil zeggen dat uw dakgoten door het bedrijf in Deurne in hun werkplaats gemaakt worden. Het grote voordeel hiervan is dat het vervangen van dakgoten vaak binnen een dag gerealiseerd kunnen worden.

Dakgoot vervangen of reparatie in Deurne

Voorkom lekkages en andere problemen en start vandaag nog om de onderhoud van uw dakgoot. In Deurne hebben we de laatste jaren, naar alle tevredenheid, al vele dakgoten vervangen, gerepareerd en mogen voorzien van onderhoud. Wacht niet langer en profiteer van de mogelijkheden die De Kluskenner u te bieden heeft. Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van dakgootspecialisten in Deurne door ons contactformulier in te vullen.

Dakgootspecialist Deurne

Recent ontvangen klusaanvragen

Dakgoot schoonmaken (+/- 9 meter)

Steeds na een regenbui stroomt onze dakgoot over. We willen graag de dakgoten laten schoonmaken en inspecteren.

Geplaatst in: Dakgoten schoonmaken
Regio dakgootspecialist: Deurne
Geplaatst op: 07.12.2022

Lekkage dakgoot

Inspectie en dakgootreiniging voor- en achterkant. Voorkant heeft een lekkage bij de dakgoot tussen de verbinding.

Geplaatst in: Dakgoten
Regio dakgootspecialist: Deurne
Geplaatst op: 07.12.2022

Dakgootinspectie

Hoeveel zou de prijs zijn als wij onze dakgoten en regenpijpen (2x) willen laten reinigen? Het gaat om 3 voor en twee achter.

Geplaatst in: Dakgoten
Regio dakgootspecialist: Deurne
Geplaatst op: 06.12.2022