Vergelijk gratis elektriciens in uw regio

Zó geregeld via Kluskenner.nl

Plaats hier uw klus

Vergelijk en bespaar tot 40%

1. Plaats uw klus

Uw klus plaatst u binnen 1 minuut via ons contactformulier.

2. Vergelijk de offertes

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van elektriciens in uw regio.

3. Kies de beste deal

Vergelijk op kwaliteit, prijs en referenties. Kies de beste elektricien voor uw klus.

Elektricien inhuren

Wanneer u geen verstand heeft van elektra, dan is het verstandig om een ervaren elektricien in te schakelen. Het inhuren van een elektricien voorkomt problemen en stress. Een stroomstoring in uw elektra, meterkast of in elektronisch apparatuur zijn veelvoorkomende problemen die onze elektriciens snel en vakkundig kunnen oplossen voor u. Maar ook voor het aanleggen van nieuwe elektra bent u bij De Kluskenner aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe stopcontactpunten in uw woning of het plaatsen van een intercominstallatie.

Laat ons weten waarvoor u een elektricien wilt inhuren en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur diverse reacties en offertes ontvangt van elektriciens in uw regio.

Kosten van een elektricien inhuren

Uiteraard wilt u een deskundige elektricien inhuren tegen een scherp tarief. Toch is het verstandig om, naast offertes, ook referenties op te vragen. Daarnaast rekenen sommige elektricien een uurtarief en anderen een totaaltarief voor hun werkzaamheden. Bij grote klussen, zoals het aanleggen van een meterkast met meerdere groepen, is het verstandig om een totaalprijs af te spreken. Grote elektra klussen lopen vaak vertraging op en op deze manier komt u niet voor financiële verrassingen achteraf te staan. Wel zo prettig.

Elektricien keurmerken (Uneto-VNI)

In Nederland is er voor iedere branche wel een keurmerk in het leven geroepen. Zo ook voor de branche waarin de elektricien opereert. Natuurlijk goed voor de consument, want een keurmerk stelt hoge kwaliteitseisen aan de aangesloten elektriciens. Wanneer u offertes gaat vergelijken, kijk dan ook of de elektricien is aangesloten bij de Uneto-VNI. Een kwaliteitskeurmerk waardoor u zeker weet dat u te maken heeft met een betrouwbare vakman.

Waarvoor een elektricien inhuren?

Een elektricien is een veelzijdige vakman die u voor diverse klussen in uw woning of bedrijfspand kunt inzetten. Hieronder hebben we de meest voorkomende werkzaamheden van een elektricien geformuleerd.

 • Aanleggen van nieuwe bedrading
 • Opsporen en verhelpen van stroomstoringen
 • Aardlekschakelaar aansluiten
 • Meterkast plaatsen
 • Extra groepen in de meterkast plaatsen
 • Nieuwe stopcontactpunten
 • Verlichting aansluiten

Voor bovenstaande en alle elektra klussen kunt u rekenen op de vakkundige elektriciens van De Kluskenner. Plaats uw aanvraag via ons contactformulier en vergelijk gratis elektriciens in uw regio.

Klantervaringen over De Kluskenner

Klantbeoordeling:
Op basis van 127 reviews

Lees hier onze klantbeoordelingen »

Voordelen De Kluskenner

 • Gekwalificeerde elektriciens
 • Ontvang gratis meerdere offertes
 • Vergelijk en kies de beste elektricien
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Elektricien inhuren
Offertes aanvragen

Start met vergelijken en bespaar!