Glaszetter nodig?

Vergelijk en vind de beste glaszetter in uw regio

Plaats hier uw klus

Gratis offertes | Zó geregeld

1. Plaats uw klus

Uw klus plaatst u binnen 1 minuut via ons online contactformulier.

2. Ontvang gratis offerte(s)

Ontvang gratis en vrijblijvend offerte(s) van glaszetters in uw regio.

3. Plan een afspraak in

Offerte akkoord? Plan dan direct een afspraak in wanneer u het beste uitkomt.

Glaszetter voor glasschade en nieuw glas

Is uw raam lek, heeft u glasschade wat met spoed gerepareerd dient te worden of wilt u uw oude ramen vervangen voor isolatieglas? Welke reden u ook heeft voor het inschakelen van een glaszetter, bij De Kluskenner bent u aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een landelijke dekking van erkende glaszetters die uw klus graag willen uitvoeren.

Het enige wat u hoeft te doen is ons aanvraagformulier in te vullen met daarin een omschrijving van uw project. Dit is binnen 2 minuten gedaan en vervolgens ontvangt u meerdere prijsopgaven van glaszetters in uw regio. Vergelijk, kies en bespaar direct vele euro’s op uw klus.

Wat kost een glaszetter?

Er zijn veel glaszetters in Nederland die u kunt inschakelen. Uiteraard wilt u een goede prijs/kwaliteit hebben voor de geleverde werkzaamheden. Daarom hebben wij al een selectie voor u gemaakt. Bij De Kluskenner zijn alleen de beste glaszetters aangesloten. Glaszetter met jarenlange ervaring en die aangesloten zijn bij brancheorganisatie en kwaliteitskeurmerken mogen dragen. Zo weet u zeker dat uw klus goed uitgevoerd gaat worden en u geniet van de juiste garanties. Maar wat kost een glaszetter nu?

Het gemiddelde uurloon van een glaszetter zit rond de € 55,-. Dit is exclusief het materiaal en gewenste glassoort dat u wilt laten plaatsen. Ter verduidelijking kunt u uitgaan van een € 130 per m² voor het plaatsen van dubbel glas. Dit is dan inclusief het uurtarief.

Glaszetter met spoed nodig?

Heeft u glasschade wat met spoed gerepareerd moet worden? Ook dan staan de aangesloten glaszetter van De Kluskenner voor u klaar! Denk bijvoorbeeld aan een gebroken ruit in uw woon- of slaapkamer of inbraakschade bij uw woning of bedrijfspand. Allemaal vervelende glasschades die u snel opgelost wilt hebben. Onze glaszetters beschikken over een 24/7 service zodat uw glasschade altijd met spoed opgelost kan worden. Wel wordt er vaak een meerprijs berekend voor deze spoed glasservice. Overweeg dus vooraf goed of het écht een spoedklus is of dat de glasschade ook op een later tijdstip gerepareerd kan worden. Dit scheelt namelijk direct in de kosten!

Verschillende glassoorten

Er zijn vele verschillende glassoorten. Bij isolatieglas kun je er van uitgaan dat hoe meer lagen het glas heeft, des te beter de isolerende werking is. Dit heeft direct invloed op uw maandelijkse energierekening. Tegenwoordig plaatsen glaszetters standaard meestal HR++ glas. Hieronder hebben we diverse glassoorten in een overzicht gezet met de daarbij horende tarieven inclusief uurloon.

Glassoort Gem. kosten incl. uurloon
Enkel glas € 40,- per m²
Dubbel glas € 65,- per m²
HR+ € 75,- per m²
HR++ € 85,- per m²
HR+++ (Triple) € 115,- per m²
Gelaagd glas € 80,- per m²
Draadglas € 50,- per m²
Brandwerend glas € 325,- per m²

Bovenstaande glasprijzen zijn gemiddelde prijzen. Wilt u een exacte prijsopgave voor uw glasproject? Vraag dan altijd meerdere offertes op bij glaszetters in uw regio. Klik hier om glaszetters in uw regio te vergelijken.

Klantervaringen over De Kluskenner

Klantbeoordeling:
Op basis van 127 reviews

Lees hier onze klantbeoordelingen »

Voordelen De Kluskenner

  • Plaats uw klus via ons contactformulier
  • Ontvang vrijblijvend en gratis een offerte
  • Glaszetter in uw regio reageren
  • Offerte akkoord? Plan direct een afspraak in

Offerte aanvragen glaszetter