interieur laten aansluiten trap en muur

Je interieur laten aansluiten bij een vernieuwde trap en geschilderde muren, hoe doe je dat?

Wanneer je toe bent aan wat verandering in huis zijn er verschillende dingen die je zou kunnen doen. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om je trap te vernieuwen of je muren te schilderen is er een kans dat de rest van het interieur in huis er nu wat minder goed bij past. Om er toch voor te zorgen dat het een mooi geheel wordt, zou je ervoor kunnen kiezen om een van deze opties in huis te gaan doen.

Knap meubels die je al had staan op

Vaak heb je in huis al een hele hoop meubels staan. Veel hiervan kun je misschien wel opknappen om er iets moois van te maken. Op die manier kun je met minder geld alsnog voor zorgen dat je meubels beter passen bij de veranderingen die je in huis hebt gedaan. Zo zou je kasten ook kunnen schilderen om de kleuren beter overeen te laten komen. Vaak kun je ook wel de hoezen van banken of stoelen eraf halen en er nieuwe omheen doen. Op die manier kan je bank weer een hele nieuwe look krijgen. Als er dan ook nog een extra onderdeel bij koopt, heb je met een paar kleine veranderingen al een u bank of een hoekbank. Je hoeft dan dus niet een hele nieuwe bank te kopen, maar met een aantal aanpassingen lijkt hij wel weer helemaal als nieuw.

Schaf een aantal nieuwe meubels aan

Je zou er ook voor kunnen kiezen om wel een aantal meubels nieuw te kopen. Zo kan een eettafel vaak wel bij veel verschillende stijlen, om er dan toch een nieuwe look van te maken zou je een aantal nieuwe stoelen kunnen kopen. Je zult zien dat het hele uiterlijk van je eethoek dan al compleet veranderd is.

Je zou bijvoorbeeld ook een nieuw dressoir kunnen aanschaffen om er op die manier toch iets volledig nieuws aan toe te voegen. Vaak staat een dressoir allen in een woonkamer langs de muur, maar dit kan ook heel leuk staan om achter de bank te zetten bijvoorbeeld. Als het dressoir ongeveer dezelfde hoogte heeft als je bank is dat een hele leuke verandering in huis. Je haalt de bank dan van de muur af en zet hem meer naar het midden van de kamer.

Stijl je accessoires helemaal naar de nieuwe dingen in huis

Ook de accessoires in je huis hebben veel invloed op de sfeer die in huis hangt. Zo zou je bijvoorbeeld een aantal sierkussens, vaasjes en wat kaarsen in de nieuwe kleur van de muur kunnen kopen en dan is het al gelijk meer een geheel. Dit kan zo de goedkoopste manier zijn om iets van je huis te maken. Veel mensen vinden accessoires ook erg leuk om in huis te hebben, omdat ze er altijd voor zorgen dat het huis meer een geheel wordt. Accessoires zorgen er altijd voor dat je alles bij elkaar kan laten passen.

Klantervaringen over De Kluskenner

Klantbeoordeling:
Op basis van 127 reviews

Lees hier onze klantbeoordelingen »

Voordelen De Kluskenner

  • Gekwalificeerde klusbedrijven
  • Ontvang gratis meerdere offertes
  • Vergelijk en kies de beste tegelzetter
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
Offertes aanvragen

Start met vergelijken en bespaar!