Klusjesman inhuren?

Zó geregeld via Kluskenner.nl

Plaats hier uw klus

Vergelijk en bespaar tot 40%

1. Plaats uw klus

Uw klus plaatst u binnen 1 minuut via ons contactformulier.

2. Vergelijk de offertes

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van klusjesmannen in uw regio.

3. Kies de beste deal

Vergelijk op kwaliteit, prijs en referenties. Kies de beste klusjesman voor uw klus.

Klusjesman inhuren

Heeft u een lijstje met klusjes die al enige tijd veilig opgeborgen ligt? Komt u tijd tekort of bent u simpelweg niet heel erg handig met gereedschap? Via De Kluskenner is het inhuren van een klusjesman makkelijk en snel geregeld. Plaats uw klus of klussen via ons contactformulier en u ontvangt binnen 24 uur offertes van klusbedrijven in uw regio. Vergelijk en kies de beste klusjesman. Door te vergelijken bespaart u ook nog een direct vele euro’s op uw klus.

Snel, betrouwbaar en vakkundig

Dat zijn de kernwoorden van de klusbedrijven die bij ons zijn aangesloten. U wilt natuurlijk uw klussen wel met een gerust hart uitbesteden. Wij hebben voor u de beste klusjesmannen geselecteerd waar u vervolgens een keuze uit maakt. Een klusjesman inhuren? Zó geregeld dus via De Kluskenner!

Klusjesman inhuren voor grote en kleine klussen

Wie denkt dat De Kluskenner alleen ingeschakeld kan worden voor grote klussen heeft het mis. Naast de grote renovatie en verbouwklussen staan wij juist ook klaar voor de kleine alledaagse klussen. Hieronder een overzicht waarvoor u een klusjesman kunt inhuren:

 • Laminaat leggen (en plinten)
 • Trapleuning plaatsen
 • Muren sauzen, behangen en stucen
 • Schilderswerkzaamheden
 • Elektra aanleggen
 • Lampen en schilderijen ophangen
 • Gazon en tuinonderhoud
 • Dakraam plaatsen
 • Etc…

Zoals u hierboven leest staan onze ervaren klusjesmannen voor al uw klussen, groot en klein, in en rondom uw woning klaar. Wacht niet langer en kom direct in contact met een klusjesman in uw regio. Plaats uw aanvraag via ons contactformulier.

Waarop letten bij het inhuren van een klusjesman?

Wanneer u via Google op zoek gaat naar ene klusjesman in uw regio, dan kom u er al snel achter dat er veel aanbieders zijn op de markt. Niet al deze klusjesmannen zijn echter even betrouwbaar. Verstandig om te doen, naast het vergelijken van offertes, is om te kijken of een klusbedrijf is aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk. Voorbeelden hiervan zijn het Keurmerk Kwaliteitsvakman en branchevereniging VLOK. Zo weet u zeker dat uw klus door een erkend en kwalitatieve klusser wordt uitgevoerd. Daarnaast geniet u van diverse garanties na oplevering van de klus. Als derde tip willen we meegeven om altijd enkele referenties te checken. Dit geeft een goed beeld van het klusbedrijf.

Stel de klus niet langer uit!

Wilt u eindelijk eens die ene klus gedaan krijgen? Dan is dit het moment. Wacht dan niet langer en plaats uw klus via ons contactformulier. Binnen 24 uur vergelijkt u onze vakmannen aan de hand van hun offertes en kies zo de beste klusjesman die u wilt inhuren. We zien uw aanvraag graag tegemoet.

Klantervaringen over De Kluskenner

Klantbeoordeling:
Op basis van 127 reviews

Lees hier onze klantbeoordelingen »

Voordelen De Kluskenner

 • Gekwalificeerde klusbedrijven
 • Ontvang gratis meerdere offertes
 • Vergelijk en kies de beste klusjesman
 • Bespaar tot 40% op uw kosten
Offertes aanvragen

Start met vergelijken en bespaar!