Opdracht plaatsen

Offertes aanvragen schilders

 • Binnen 1 minuut geregeld
 • Schilders uit uw regio reageren
 • U kiest de beste deal voor uw klus
 • 100% gratis en vrijblijvend

Hulp nodig?

Klantenservice
klantenservice@kluskenner.nl

Klantbeoordelingen

Kozijnen schuren en schilderen

Geplaatst op: 06.12.2022 door Evi Kaams

Wij zochten een schilder en Kluskenner.nl heeft ons geholpen door diverse offertes van schilders in onze regio toe te sturen.
Beoordeling:

Buitenschilder gezocht

Geplaatst op: 05.12.2022 door Anna Beekman

Boeidelen waren toe aan een nieuwe verflaag. Jullie service is erg handig. Uitstekende en betaalbare schilder gevonden.
Beoordeling:

Plafond + muren witten

Geplaatst op: 06.12.2022 door Robert v/d Poll

Goed prijsvergelijking kunnen maken en veel euro’s kunnen besparen op ons schilderwerk.
Beoordeling:

Offertes aanvragen van schilders in uw regio

Wilt u uw schilderwerk uitbesteden aan een vakkundige en betaalbare schilder in uw regio? Dan bent u bij De Kluskenner aan het juiste adres! Online offertes aanvragen van schilders is zó geregeld via De Kluskenner. Het werkt eenvoudig. Wij hebben in de afgelopen jaren de beste schilders in uw regio geselecteerd en aangesloten binnen ons netwerk. Wanneer u uw aanvraag plaatst via ons contactformulier ontvangt u binnen 24 uur de offertes van de schildersbedrijven in uw regio. Vergelijk en kies de beste schilder voor uw klus. Door offertes aan te vragen van schilders bespaart u tot wel 40% op uw kosten. Mooi meegenomen toch?

Voor welke werkzaamheden een schilder offerte aanvragen?

Wie slim is begint met het aanvragen van offertes om zo schilders te vergelijken op prijs en kwaliteit. Maar voor welke werkzaamheden kunt u de vakkundige schilders van De Kluskenner eigenlijk inschakelen? Onze schilders verrichten werkzaamheden zoals:

 • Binnenschilderwerk
 • Buitenschilderwerk
 • Behangen
 • Muren en plafonds sauzen
 • Reparatie van houtrot
 • Onderhoudsplan schilderwerk
 • Kleuradvies

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt staan onze schilders voor u klaar. Welk schilderwerk u ook wilt uitbesteden, groot of klein, een offerte aanvragen bij schilders in uw regio is altijd een goed plan. Plaats vandaag nog uw aanvraag en profiteer van onze gratis service.

Wat kost een schilder gemiddeld?

Een terechte vraag die veel mensen stellen is wat een schilder kosten en waar de kosten uit bestaan? Een duidelijk antwoord is hier niet op. Dit komt omdat sommige schilders werken met een uurtarief en andere schilders juist met een vaste prijs per schildersklus werken. Laatstgenoemde heeft een voordeel omdat u zo precies weet welke kosten aan de totale schildersklus verbonden zijn. Het nadeel van een uurtarief is dat de schilder langzamer te werk gaat om zo meer uren te kunnen factureren. Gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief tussen de € 30,- en € 45,- per uur. Bij het aanvragen van offertes is het daarom altijd verstandig duidelijk aan te geven welke werkwijze uw voorkeur heeft.

Waarop letten bij het aanvragen van schilder offertes?

Geen enkele offerte is gelijk en daarom is het ook raadzaam om goed op te letten welke onderdelen er in een schilder offerte staan.

De werkzaamheden
Als eerste natuurlijk de werkzaamheden die een schilder gaat verrichten voor u. Hoe duidelijk zijn deze omschreven? Zit voorwerk ook bij de werkzaamheden inbegrepen of verwacht de schilder dat u alles gaat schuren en voorbehandeld? Hier kunt u natuurlijk voor kiezen om zo te besparen op de uiteindelijke kosten. Overleg uitvoerig met de schilder zodat misverstanden in een later stadium voorkomen kunnen worden.

Met welke materialen werkt de schilder?
Iedere schilder heeft zo zijn eigen voorkeur voor de materialen waarmee hij werkt. Uiteraard heeft dit invloed op de kwaliteit, de levensduur van de verflaag, maar ook op de uiteindelijke kosten. Met name de verfsoort is van belang. Goede verfsoorten zijn bijvoorbeeld Sikkens, Sigma en Wijzonol. Professionele verf heeft simpelweg een langere levensduur. Goedkope verf is duurkoop op de lange termijn. Vraag gerust aan de schilder met welke verfsoorten hij werkt.

Wanneer wordt het schilderwerk opgeleverd?
U wilt natuurlijk weten wanneer de schilder aan de slag gaat en wanneer de schilder verwacht het schilderwerk af te ronden. Met name als de schilder een uurtarief rekent is het verstandig dit op papier te zetten. Zo voorkomt u hogere kosten en kunt u de schilder er altijd op aanspreken.

Keurmerken en garanties
Bij offertes aanvragen van schilders in uw regio is het raadzaam om te kijken of de schilders zijn aangesloten bij een keurmerk of brancheorganisatie. Voorbeelden hiervan zijn kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en AF-erkende schilder. Is de schilder hierbij aangesloten, dan geniet u van hoogstaande kwaliteit en uitstekende garanties.

Offertes aanvragen bij schilders? Zó geregeld!

Wacht niet langer en profiteer van het netwerk van De Kluskenner. Zo zorgt u dat u altijd de beste deal heeft voor uw schilderwerk. Het aanbod van schilders is enorm, maar de kunst is om een goede prijs- kwaliteitsverhouding te vinden. Wij hebben al een kwalitatieve voorselectie gemaakt van schilders in uw regio. U hoeft alleen maar te vergelijken op de prijs en vervolgens de beste schilder te kiezen.