Vergelijk gratis stratenmakers in uw regio

Zó geregeld via Kluskenner.nl

Plaats hier uw klus

Vergelijk en bespaar tot 40%

1. Plaats uw klus

Uw klus plaatst u binnen 1 minuut via ons contactformulier.

2. Vergelijk de offertes

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van stratenmakers in uw regio.

3. Kies de beste deal

Vergelijk op kwaliteit, prijs en referenties. Kies de beste stratenmaker voor uw klus.

Stratenmaker inhuren

Gaat u uw tuin of oprit opnieuw bestraten en wilt u dit graag uitbesteden aan een ervaren en betaalbare stratenmaker? Dan bent u bij De Kluskenner aan het juiste adres. Wij hebben in heel Nederland vakkundige stratenmakers beschikbaar voor u. Plaats uw aanvraag, vergelijk de offertes en kies de beste stratenmaker in uw regio voor uw klus. Het inhuren van een stratenmaker gaat makkelijk en snel via Kluskenner.nl. Zo heeft u altijd de beste deal voor uw klus!

Wat kost het inhuren van een stratenmaker?

De tarieven van stratenmakers variëren zo tussen de € 30,- á € 45,- per uur. Daarnaast is er vaak de mogelijkheid om per vierkante meter een tarief af te spreken. De laatste optie heeft als voordeel dat u vooraf weet welke kosten er gemaakt gaan worden. Zo heeft u geen financiële verrassingen achteraf. Uiteraard heeft ook de klus invloed op de kosten. Een simpele oprit met betonklinkers is een goedkoper klus dan een tuin met sierbestrating leggen.

Om een zo goed mogelijke kostenplaatje te maken is het verstandig om eerst diverse offertes van stratenmakers in uw regio te vergelijken. Vervolgens kiest u de beste offerte en maak u een afspraak met de stratenmaker om even langs te komen. De stratenmaker kan dan exact zien wat uw wensen zijn, wat er van hem verwacht wordt en de offerte desnoods aanpassen. Zo heeft u ook direct een goede indruk van de stratenmaker die u gaat inhuren.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap

Bestrating leggen is vakwerk dat u graag wilt laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare stratenmaker. In Nederland zijn er veel aanbieders op de markt tegen zeer uiteenlopende tarieven. Dit zorgt voor verwarring en daarom is het inhuren van een stratenmaker voor velen een lastige klus. Wij helpen u hiermee doordat wij geselecteerde stratenmakers binnen ons netwerk hebben aangesloten.

Branchevereniging OBN

Daarnaast is het altijd goed om te vragen naar referenties en of de stratenmaker is aangesloten bij de branchevereniging OBN, die staat voor Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland. Stratenmakers die hierbij zijn aangesloten ontvangen een keurmerk die ze mogen uitdragen. OBN stelt hoge eisen aan hun leden en zo weet de consument dat ze te maken hebben met een betrouwbare stratenmaker. Wanneer u een stratenmaker gaat inhuren kunt u gerust vragen naar dit keurmerk. Vaak staat deze ook vermeld op hun offerte of bedrijfswebsite.

Waarvoor een stratenmaker inhuren?

Een stratenmaker inhuren kan voor uiteenlopende bestratingswerkzaamheden zijn. Ook hebben sommige stratenmakers de diensten zoals het aanleggen van tuinen en het maken van tuinontwerpen. Andere werkzaamheden waarvoor u een stratenmaker kunt inhuren zijn:

  • Bestrating oprit
  • Sierbestrating tuinen
  • Tuinen ophogen
  • Natuursteen leggen
  • Opsluitbanden plaatsen

Benieuwd wat onze stratenmakers voor u kunnen betekenen? Plaats gerust uw aanvraag en ontvang binnen 24 uur de offertes van stratenmakers in uw regio. Vergelijk en kies de beste stratenmaker.

Stratenmaker nodig? Zó geregeld!

Bent u benieuwd welke tarieven de stratenmakers in uw regio hanteren? Plaats dan vrijblijvend uw aanvraag met duidelijke omschrijving van uw klus. Ontvang de offertes, vergelijk en bespaar zo direct op uw kosten. Onze service is gratis en vrijblijvend.

Klantervaringen over De Kluskenner

Klantbeoordeling:
Op basis van 127 reviews

Lees hier onze klantbeoordelingen »

Voordelen De Kluskenner

  • Gekwalificeerde stratenmakers
  • Ontvang gratis meerdere offertes
  • Vergelijk en kies de beste stratenmaker
  • Bespaar tot 40% op uw kosten
Offertes aanvragen

Start met vergelijken en bespaar!